Tarina Dragon winnerssistä alkaa tänään, nyt, tai ainakin heti kun kerron hiukan asioista. Me oltiin roolileikkiä clubilaisten kans, otin ratsastajan pois ja oltiin willikoneja.

    Ihan rauhassa oltiin koneja....

182.2-normal.jpg


182.5-normal.jpg



182.1-normal.jpg



182.4-normal.jpg



Mutta sitten yht'äkkiä, Matilda ( Matti), syrjäytyi...

182.2-normal.jpg   

Me ei tajuttu mikä siihen meni, se tahto olla meidän kans ja samalla tahtoi olla yksin ._. Se potki muita koneja ja piti meitä roolis pelleinä ._. Matti luuli et me tahotaan sille pahaa... MUT MATTI, me ei tahottu pahaa sulle, ei ikuna! Oot ihana Clubin Bossi, oikea kännipupu, ihana ihminen ._. Elä väitä, että haluaisimme olla sulle ilkeitä :'(


  No, siin oli päivän asiat. Olisi aika aloittaa tarina. Tarina kertoo meidän porukasta, sekä meidän hevosista, yöaikaan.... Tarinan tarjoavat


Vanhatalli-normal.jpg



Jorvikin salaisuus

  Episode 1

Jossa Maya löytää Rebecan vintiltä. ( Valittelen kirjoitus virheitä, niitä tulee kummiskin)


 " Oli aikainen aamu Moorlandin tallilla, kun Maya Mooseyard harjasi hevostaan Dreammadnessia, joka unisena tarkkaili tallia, ja napsi sillointällöin pienen tupon heinää suuhunsa. Aurinko oli minutti minuutilta korkeammalla, ja päivä alkoi jo sarastaa, ja muut ratsastajat alkoivat hakea hevosiaan sisälle.

 Ensimmäisinä sisään tulivat Mayan hyvät ystävät, Nicolett sekä Jennyfer. Heillä oli eilisenkin tallityöt tekemättä, eikä Thomas Moorland maksa hevosten ruokia ilman työtä.

- Taas Thomas uhkasi heittää Summerin pihalle tallista, Nicolett puuhki, ja tarttui harjaan. - Ruokakin maksaa nykyään niin paljon, että nykyään ei voi muita juttuja tehdä, kuin kerätä tallitöistä rahaa.

 Maya naurahti. Hän teki joka päivä tallityöt Moorlandissa sekä Fort Pintassa, ja sillä ansatsi aika mukavasti. Oli varaa ruokaan ja kaikkeen muuhun kivaankin.

 Talliin tulivat Gloria ja Matilda. He taluttivat hevosiaan karsinoihinsa, Glor Walkerin ja Matilda Goldin. Molemmat olivat ihan sotkussa, ilmeisesti oli ollut taas liian vauhdikas yö. 

 Kaikki olivat nyt paikalla. Paitsi Rebeca. Rebeca ei ollut koskaan myöhässä, hän huolehti hevosestaan sekä tallitöistään viimeiseen asti. kaikki olivat aloittaneet tallihommansa, eikä kukaan osannut huomauttaa asiasta. Maya haisti paleneen käryä, rebeca ei voinut olla sairas. Rebeca oli eilen ihan pirteä, voittanut suuret kisatkin. Maya ei osannut aavistaa mitään, ja jatkoi hommiansa.

 Hevosia alettiin valmistaa tunnille. Satuloita etsittiin ja kuolaimien kanssa taisteltiin, sekä satulahuovat tomutettiin vielä ennen selkää panoa. Dream oli ollut jo valmis kauan sitten, joten Mayalla ei ollut juurikaan mitään mitä tehdä. Hän päätti käväistä vintillä.

  Maya astui vintille. Tomuinen ilma sai tämän yskimään, ja silmät oli pakko peittää. Aurinko paistoi kirkkaasti seinässä olevien reikien välistä. Maya lähti konttaamaan syvemmälle vinttiin. 

 Vähän aikaa käveltyään Maya kuuli jotain, ihan kuin joku olisi yrittänyt riuhtoa itseään irti jostakin. Maya lisäsi askeliaan, ja huomasi nurkassa avuttoman hahmon...Se oli Rebeca! Sidottuna vanhoihin köysiin, hän oli varmasti ollut täällä eilisestä. Hänen voittama mitali oli selvästi yritettu repiä häneltä kaulasta. Joku oli kateellinen...."



Jatkuu...

Kommatkaa! Joo tarina on surkee, en tee jatkoo jos ette haluu ._. En ota vastaan pahoja kommentteja