Tallihommien ja kisojen jälkeen aattelin ottaa satulan pois, ja lähteä raggaan Dreamini kanssa :3 Thorny Banksiin, uimaan, viettämään yhteistä aikaa. Kun kukaan clubilainen ei ollut paikalla, ei tarvinnutkaan säheltää ihan hillittömiin.


Dreamin%20kanssa%201-normal.jpg


  Matka Thorny Banksiin alkoi rattoisasti linntuja kuunnellen, vaikka eihän niitä siellä vidertänytkään. Leikisti x3


Dreamin%20kanssa%202-normal.jpg



Dreamin%20kanssa%204-normal.jpg


  Sitten Dream innostuikin menemään veteen. Tähän en ollut varautunut, vaatteeni kastuivat >.<


Dreamin%20kanssa%205-normal.jpg


 Dream käveli laiturille. Se katseli kiinnostuneena veteen, kunnes sieltä tuli pieni kala. Dreamhan sitä säikähti, nousi jaloilleen, ja juoksi. Siinähän pysyy kyydissä lapset, ottakaa yhtä ihhana hevonen, muisk muisk!


Dreamin%20kanssa%203-normal.jpg


  Meidän aikamme alkoi loppua, mulle alkoi tulla viestejä ja mulle alettiin puhua. Otimme viimeisen kuvan kukkulalla, taustalla ihhana Fort Pinta, ja ihanissa kuvissa Ihana minä, ja vielä Ihanempi Dreammadness :3 AwwwwwAwwwwwAwww   ^.^


   Mutta, olisi taas tarinan aika. Viime episodessa Maya löysi eilisen kisan voittajan ja rakkaan ystävän, rebecan, sidottuna vintiltä. Hänen voittama mitali oli yritetty repiä häneltä kaulasta. Joku oli kateellinen...


   Jorvikin salaisuus

 Episode 2

Jossa Rebeca pääsee Mayan taloon lepäämään.


 Maya auttoi Rebecan irti köysistään.

- Mitä hitsiä täällä tapahtuu Rebeca?? Maya melkeimpä huusi uupuneelle rebecalle.

- Ne, ne, mä voitin kisan, ne, ne ne yritti saada mun mitalin! Mut sidottiin tänne ja mitallia yritettiin riuhtoa mun kaulasta! Rebeca selitti itku silmässä, ja yritti hädissään päästä ylös.

- Rebeca, rauhoitu. Oletko ollut täällä yön yli? Voin jättää ratsastustunnin väliin, tarvitset kuitenkin...laastareita, Maya katsoi Rebecan hioma haavoja.

- Mutta hevoseni....Rebeca mumisi.

- Se on hyvässä hoidossa. Sanon Jennalle, että pitää hevosistamme huolta, Maya rauhoitteli Rebecaa ja talutti hänet varovasti vintiltä alas. 

Rebeca otettiin varovaisesti vastaan ja Maya kertoi mitä oli tapahtunut. 

- Sanokaa Jennalle että emme osallistu ratsastustunnille, ja että voisi huolehtia hevosistamme vähän aikaa. Rebeca tarvitsee hoitoa, Maya sanoi, ja otti puhelimensa esiin. Isä piti kutsua hakemaan.


Tunnin päästä oltiin Mooseyardin perheen talolla. Rebeca kannettiin  Mayan sänkyyn lepäänään, sekä kutsuttiin poliisi kuullustelemaan Rebecaa. Mayan äiti rupesi jälleen paasaamaan Mayalle siitä, kuinka paha asia olisi ollut, jos rebeca olisi oikeasti yritetty kuristaa, poliisiasiat, ja sen semmoista. Maya päätti kuitenkin palata tallille, hän ehkä jopa ehtisi tunnille vielä.


  Jadkuu...KOMMAA!!!!


Huomen taas!


Vanhatalli-normal.jpg