No hei taas! En ole ehtinyt pelittömien päivien aikana ehtinyt kirjoittaa, se on jäänyt kesken. :3 Nojaa, kuitenkin, TÄNÄÄN ON LAUANTAI! Mennään taas illemmalla dicoon clubilaisten kans, seppoilemaan, Dream pääs NELITOISTA LVL :D


Lauantai-normal.jpg

Huomaa, Nel-jä tois-ta. En osaa tavuttaa. N-el-j-ä-t-o-i-s-t-a :O Enkä tavatakkaan


Tää lauantai on ollu tähän mennessä täydellinen. Kasassa taas vähä yli tuhat jorvik shillingsiä, ( horree ei sillä mitään osta) olin päivittäisiss kisois kaikis sijaton 8D jaa Toi Dreamin nelitoista leveli. Eniten tästä saattoi hyötyä Dream. Se sai OMENAN

Dreamin%20kanssa%206-normal.jpg

Ja tietenkin siihen meni satanen. Vitsin Laran piti juosta taustalla, tästä ois tullu muuten täydellinen.


Lauantain%20rakkaus-normal.jpg

 Dream se jaksaa rakastaa lauantaita. 

  Eilen perjantaina, en päässyt koneelle, piirtelin ennen kouluun lähtöä Koneja. ._. Jaksoin jopa piirtää ainakin.. en osaa laskea.

kuvia%20milja%20004-normal.jpg


kuvia%20milja%20005-normal.jpg


kuvia%20milja%20006-normal.jpg


kuvia%20milja%20007-normal.jpg


Juu en oo mikää huippu hyvä piirtämään ._. Ei saa syyttää :O


Olisikohan tarinan aika? Olisi! Viime episodessa Maya auttoi Rebecan pois köysistään ja rebeca pääsi lepäämään Mayan taloon. 


Jorvikin salaisuus

episode 3

Jossa Justin Moorland tulee juopuneena häiritsemään tuntia.

 Maya ehti juuri ja juuri tunnille. Dream oli vielä varusteissaan, sitä ei ainakaan tarvinnut ruveta laittamaan uudelleen. Kypärä vain päähän, ja kentälle. 

Karin ja Simone seisoivat kentän laidalla. karinilla oli side kädessään.

- Mitä on tapahtunut? Maya kysyi ja talutti Dreamia lähemmäs tyttöjä.

- Loukkasin käteni, kun Jade kompastui niissä suurissa kilpailuissa, missä Rebeca voitti, muistathan? Karin kertoi. - Lensin korkealle. hyvin korkealle. ja sitten pimeni. heräsin sairaalassa käsi paketissa. 

 Maya nyökytteli, ja talutti Dreamin kentälle, nousi selkään ja lähti vielä kävelemään kenttää ympäri.

- Maya, hyvä, saapuit. olemme juuri aloittamassa estetuntia, Jenna sanoi. - Hyppäämme metriä. Muistit kai turvaliivin? hyvä. Noniin, ja nyt laukka jokaiselta, Hypätkää Matildan ja Goldin perästä tuo pysty! 

 Hevoset nostivat laukkansa, ja laukkasivat hetken vielä ympäri kenttää. Matilda kääntyi esteelle, ja Goldi hyppäsi sen sujuvasti. Seuraavaksi perässä tulivat Nicolett ja Summer. Sekin meni hyvin. Kaikki hyppäsivät lopulta onnistuneesti esteen yli. 

yht'äkkiä, tallin suunnalta kuului älinää ja epämääristä ääntelyä. Hevoset pysähtyivät, ja höristivät äänen suuntaan. JUSTIN MOORLAND Juoksi päin kenttää ilman paitaa, Kossupullo kädessään, täydessä krapulassa.  Karin ja Simone ehtivät viisaina juosta vielä pois Justinin alta, kun tämä törmäsi päissään aitaan. 

Silloin Dream sai kohtauksen. Se hyppi kuin hullu kauris konsanaan, ja veti jäätävät pukkihyppelyt ympäri kenttää. Dream juoksi pelästyneenä päin Clorian hevosta, törmäys oli iso. Maya oli lentänyt kauas, Cloria myös, ja sitten alkoi tulla pimeää....äänet katosivat kokonaan...


jatkuu :O 

Kommatkaa! Hyvää lauantaita, meiltä!


Lauantain%20laukat-normal.jpg